Skip to main content
test
Hankekoordinaattori / kerho-ohjaaja - Muhoksen kunta

Harrastamisen Suomen mallin toiminnan organisoitiin, viestintään, yhteistyöhön ja kerhojen ohjaamiseen tarvitaan koordinaattoria/kerho-ohjaajaa. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla lapsille ja nuorille mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Muhoksen kunnan vapaa-aikapalvelut hakee hankekoordinaattoria/kerho-ohjaajaa ajalle 1.10.2023 - 31.5.2024 (50 % työaika) Harrastamisen Suomen mallin kerhojen toiminnan järjestämiseen muhoslaisille lapsille ja nuorille lukuvuodelle 2023-2024. Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. hankkeen koordinointi, kerhojen järjestäminen ja niiden markkinointi, viestintä, yhteistyö koulujen kanssa sekä osallistuminen valtionavustushakemuksen valmisteluun lukuvuodelle 2024-2025. Tehtävä sisältää hankekoordinaattorina toimimisen lisäksi viiden kerhon sisällön suunnittelun ja ohjaamisen viidellä eri koululla koulupäivän jälkeen klo 13-16 välillä. Kerhot voivat olla sisällöltään esim. liikunta-, erä-, taide-, kädentaito- tai eläinkerhoja tms. Kerhot alkavat syksyn aikana ja kestävät toukokuulle, pois lukien koulujen loma-ajat ja arkipyhät. Kerhonohjaajakoulutus on eduksi, mutta ei välttämätön.

Työ on liikkuva ja työskentelypisteet vaihtelevat Muhoksen kunnan alueella, joten hakijan kannattaa tämä huomioida. Matkakustannukset eri työpisteiden välillä korvataan.

Odotamme hakijalta kiinnostusta työhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta.

Työaika on 18,125 tuntia/viikko.
Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen paikan vastaanottamista.
Hakemus tulee tehdä viimeistään 27.9.2023 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.muhos.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalvelujohtaja Anna-Elina Häkkilä anna-elina.hakkila@muhos.fi, puh. 044 4970410 ja Oulujoki opiston vs. rehtori Outi Vitikka outi.vitikka@muhos.fi, puh. 044 4970010
Lisätietoja hankeesta: www.harrastamisensuomenmalli.fi, www.muhos.fi/mukava

Lisätietoja

Muhoksen kunta, Vapaa-aikapalvelut

Muhos on sydämen maisema noin 9000 kuntalaiselle. Kaunis, monimuotoinen luonto ja toimivat palvelut luovat edellytykset laadukkaaseen asumiseen ja vireään yritystoimintaan. Oulujokilaakson keskuksena Muhos on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, jossa kannamme nykyaikaisen maaseudun lippua korkealla!


Osoite: Asematie 14, 91500 Muhos
Muhoksen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat