Hankekoordinaattori, oppilaanohjaus - Jyväskylän kaupunki

Oletko oppilaanohjauksen vankka ammattilainen, jonka sydän sykkii kehittämistyölle? Jos vastasit kyllä, voisit olla etsimämme henkilö oppilaanohjauksen kehittämishankkeen koordinaattoriksi.

Haemme Jyväskylän kaupungin kasvun ja oppimisen palveluihin

HANKEKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021 - 31.12.2022.

Hankekoordinaattorina pääset kehittämään erityisesti tehostetun oppilaanohjauksen mallia 7. ja 8. luokan oppilaille, mutta tärkeä osa työtä on myös nivelvaiheyhteistyö toisen asteen oppilaitosten kanssa. Hanke toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän, Muuramen, Laukaan ja Jämsän kanssa.

Edellytämme tehtävään perusopetuksen opinto-ohjaajan pätevyyttä ja vankkaa kokemusta sekä opinto-ohjauksesta että kehittämistehtävistä. Työ vaatii myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja valmiutta matkustaa yhteistyökuntien välillä. Katsomme eduksi paikallisen koulu- ja oppilaitosverkoston tuntemuksen sekä aiemman kokemuksen hanketyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Tehtävä on ajalle 1.8.2021 - 31.12.2022. Tehtävässä on koeaika. Tethävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Minna Kuutti, p. 050 470 8662 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat