Hankekoordinaattori (Parasta itää! -hanke) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Parasta itää! -hankkeeseen ajalle 1.12.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 30.6.2023.

Hankekoordinaattorin tehtävä sijoittuu Essoten Kehittäminen, Koulutus ja Viranomaistoiminnot -palveluihin. Hankekoordinaattori toimii Parasta itää! -hankkeessa koko Etelä-Savon alueella.

Hankekoordinaattorina toimit joustavasti ja luovasti erilaisissa verkostoissa. Tehtäväalueenasi on koko Etelä-Savo ja saat työllesi myös laajan itä- ja kaakkoissuomalaisen hankekonsortion tuen. Hankekoordinaattorin keskeisiä taitoja ovat tutkiva ja arvioiva työote sekä uusi tapa yhdistellä työtä luovuuteen, vahvuuksiin, työn merkityksellisyyteen ja työelämän laatuun. Hankkeen toteutuksessa pureudut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jonka lähtökohtia ovat ilmiölähtöisyys, monitoimijaisuus, systeemisyys ja yhteiskehittäminen. Tärkeänä kehittämiskärkenä on Hyvinvointivoimalan mallintaminen Etelä-Savossa. Hankkeen on tarkoitus käynnistää ohjelmakokonaisuus, joka osaltaan vahvistaa sosiaali- ja terveydenhuollon elinvoimaa, kilpailukykyä sekä veto- ja pitovoimaa kunnissa, maakunnassa, sekä laajemmalla alueella itä- ja Kaakkois-Suomessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tutkimus- ja kehittämisosaamisen lisäksi odotamme hankekoordinaattorilta erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti yhdessä laajan konsortioverkoston kanssa. Kulttuuri, taide- ja luontolähtöisten menetelmien tuntemus ja innovatiivisuus ovat eduksi tehtävän sujuvalle hoitamiselle.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Eeva Häkkinen, puh. 044 351 2321, eeva.hakkinen@essote.fi tai kehittämisjohtaja Pirjo Syväoja, puh. 040 359 6749, pirjo.syvaoja@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat