Skip to main content
test
Hankekoordinaattorin määräaikainen toimi - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin elinkeinopalveluihin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista hankekoordinaattoria Leader-rahoitteiseen Nokian maaseutuhelmet -hankkeeseen.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.9.2022 - 31.12.2023 ja työaika on 60 % kunta-alan kokotyöajasta.

Nokian maaseutuhelmet -hankkeen tavoitteena on Nokian maaseutualueiden palvelujen ja elämysten kartoittaminen, kehittäminen ja esiintuonti tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Päämääränä on saada asukkaat ja matkailijat kiinnostumaan Nokian maaseudusta ja huomaamaan sen mahdollisuudet. Tavoitteena on synnyttää matkailuun ja muihin palveluihin liittyvää uutta liiketoimintaa ja lisätä toimijoiden yhteistyötä sekä markkinointi- ja tuotteistamisosaamista.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen käytännön toteuttamisesta ja hankehallinnoinnista. Hän tekee tiivistä yhteistyötä Nokian kaupungin, maaseudun toimijoiden, paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja yritysten kanssa. Työ sisältää mm. tilaisuuksien ja koulutusten järjestämistä, kohderyhmän kohtaamisia, yhteiskehittämistä ja yhteisten toimintatapojen luomista. Työ saattaa sisältää jonkin verran myös ilta-/viikonlopputyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. matkailu/tapahtuma/markkinointiala) tai käytännön kokemusta. Odotamme hankekoordinaattorilta asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja yrittäjämäistä asennetta. Arvostamme kehittämismyönteistä otetta, hyvää esiintymis- ja verkostoitumistaitoa, hankehallinnointikokemusta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen yrityskentällä toimimisesta ja yritysyhteistyöstä sekä kokemusta tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä.

Maaseutukohteet sekä yritykset sijaitsevat laajalla alueella, mikä edellyttää työntekijältä valmiutta siirtyä toimintapaikkojen välillä; ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Järjestämme haastattelut viikolla 23. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun sähköpostitse.

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 1.6.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu p. 050 351 8210 ja elinkeinojohtaja Tiina Laakkonen p. 044 486 0918
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut, Elinkeino- ja työllisyyspalvelut

Nokia on kasvava, noin 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat