Hankepäällikkö - Äänekosken kaupunki

Hankepäällikkö - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki hakee määräaikaista

HANKEPÄÄLLIKKÖÄ

Taite työelämään -hanke on Euroopan sosiaalirahaston, Laukaan kunnan ja Äänekosken kaupungin hanke, jota hallinnoi Äänekosken kaupunki.

Toimintalinja 3; työllisyys ja työvoiman liikkuvuus. Erityistavoiteena on nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistymisen edistäminen.

Hankkeen toteutusaika on 1.4.2018 - 31.3.2021

Hankkeessa keskitytään kunnassa palkkatuella työskentelevien henkilöiden sekä toistuvais- ja pitkäaikaistyöttömien pidempiaikaiseen työllistymiseen luomalla erilaisia työllisyyspalveluja tukevia asiakaslähtöisiä kokeiluja ja toimintakäytäntöjä avoimille työmarkkinoille sijoittumiseksi.

Hankepäällikön siirtyessä toisiin tehtäviin, etsimme hankkeelle uutta päällikköä. Kaikkien hankkeessa toimivien työntekijöiden työskentelyalueena on hankekunnat. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Hankepäällikön tehtäviin kuuluu hankehallinnoinnin lisäksi hanketiedotus, yritysyhteistyön rakentaminen ja toimivan verkoston luominen työllisyystoimijoiden ja yritysten välille sekä aktiivinen sote- ja maakuntauudistuksen seuraaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään yritysmaailman tuntemusta sekä hankeosaamista.

Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Työvalmennuspäällikkö Riikka Hytönen, puh 0401946100

Äänekosken kaupunki, Keskushallinto
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan