Skip to main content
test
Hankepäällikkö - Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupungin ylläpitämä Kaukametsän opisto hakee hankepäällikköä Digiosaaminen oppijan tukena - Murupolku digimaailmaan (DIGOT) -hankkeeseen 9.1.-31.12.2023 väliselle ajalle.

Kaukametsän opisto hakee Digiosaaminen oppijan tukena - Murupolku digimaailmaan (DIGOT) -hankkeeseen Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoitusta opiston ja sen yhteistyökumppaneiden toiminnan kehittämiseen digitaalisten taitojen parantamisen teemassa (toimintalinja 9 REACT-EU erityistavoite 12.3. Digitaalisten taitojen parantaminen).

Hankesuunnitelma kohdistuu aikuisiin työikäisiin oppijoihin, joiden digiosaamista tuetaan ja kehitetään koulutusten avulla. Hankkeen kohderyhmiä ovat Kaukametsän opiston ja yhteistyötahojen henkilökunta, opettajat ja asiakkaat sekä nuoret aikuiset ja digiohjaajat. Hankepäällikkö suunnittelee ja aikatauluttaa koulutukset hankesuunnitelmien mukaisesti, etsii sopivat kouluttajat, vastaa hankkeen tavoitteiden mukaisesta toteuttamisesta, tiedottaa hankkeesta eri kanavissa ja raportoi hankkeen määräajassa rahoittajalle. Hankepäällikön tehtäviin kuuluvat myös koulutuksiin liittyvät käytännön järjestelyt, talouden seuranta sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneiden, opettajien ja kohderyhmien kanssa. Hankepäällikkö toteuttaa alkukartoitukset ja loppukyselyt ja raportoi säännöllisesti ohjausryhmän jäsenille hankkeen etenemisestä. Toiminta-alueena on Kajaani, Paltamo, Suomussalmi ja Hyrynsalmi.

Hankepäällikön työaika on toimistotyöaika 36 h 15 min viikossa ja palkka on KVTES:n mukainen 3 800 €/kk.

Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta ESR-hankkeista ja niiden hallinnoinnista. Talous- ja koulutusosaaminen katsotaan eduksi.

Rekrytoinnin toteutuminen riippuu siitä, saako Kaukametsän opisto rahoituksen hankkeeseen haetun suuruisena.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä 8.12.2022 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Kaukametsän opiston hankepäällikkö".

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/kaukametsan-opisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Karppinen, p. 044 710 0382, heli.karppinen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kaukametsän opisto

Kaukametsän opisto on kaikille avoin vapaan sivistystyön oppilaitos, jossa voi opiskella ja harrastaa monipuolisesti mm. kieliä, kuvataiteita, kädentaitoja, liikuntaa, tietotekniikkaa, musiikkia sekä yhteiskunnallisia ja humanistisia aineita. Opinnot pohjautuvat elinikäisen oppimisen periaatteeseen ja ihmisen haluun oppia uutta ja kehittyä.

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Koskikatu 4B, 87200 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat