Hankepäällikkö, HeVa-hanke - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä sosiaalialan osaamiskeskus Versoon, joka toimii osana Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää. Verson toimialueena on Päijät-Häme ja itäinen Uusimaa. Innostavaan joukkoomme kuuluu 13 kehittämistyön ammattilaista.

Haemme HANKEPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Verson Lahden toimipisteeseen. Määräaikaisuus alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2021 asti.

HeVa- hanke on yksi STM:n erillisrahoitettavista hankkeista, jonka tavoitteena on luoda Henkilökohtaisen budjetin malli, joka vahvistaa vammaisen henkilön itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja valinnanmahdollisuuksia siten, että apua ja tukea on saatavissa joustavasti elämän eri tilanteisiin ja tarpeisiin kullekin henkilölle parhaiten sopivalla toteutustavalla. Malli tiivistetään hallituksen esityksen muotoon.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella toteutettava hanke tuottaa tietoa valtakunnallisen mallin rakentamisen tueksi. Alueellisen hankkeen päätavoitteena on asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisten toimintojen ja palvelujen järjestämiseen liittyvien esteiden ja edesauttavien tekijöiden (toimintakulttuuri, prosessit, tietotarpeet, lainsäädäntö, resurssit, eri tahojen intressien yhteensovittaminen) paikantaminen ja tarvittaessa ratkaisujen löytäminen.

Osatavoitteina ovat:

1. Asiakkaiden osallisuuden lisääntyminen omassa asiassaan sekä laajemmin kehittämistyössä
2. Henkilöstön osaamisen lisääntyminen (asiakkaiden osallisuus, tuettu päätöksenteko, rohkeus kokeilla, tiedon visualisointi)
3. Tiedon tuottaminen alueen asiakkaiden tarpeista, valinnanmahdollisuuksista ja esteistä.

Hankepäällikön tehtävänä on vastata alueellisen hankkeen toteutuksesta ja verkostotyöstä sekä valtakunnallisesta henkilökohtaisen budjetin kehittämistyöstä alueellaan. Hankkeen työntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä Tulevaisuuden sote-keskushankkeen kehittäjien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena hankepäällikön tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijoilta vammaispalvelujen vankkaa osaamista, kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Eduksi katsotaan kokemus hanketyöstä.

Haastattelemme hakijoita 23.9 klo 13-17 ja 24.9 klo 13-15.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Kirsi Kuusinen-James
puh. 044 729 7981
kirsi.kuusinen-james@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Verso liikelaitos, Sosiaalialan osaamiskeskus Verso
Osoite: Kirkkokatu 29A, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työn-antaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystäväl-linen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!