Skip to main content
test
Hanketyöntekijä - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana hanketyöntekijän tehtävä


Määräaikainen hanketyöntekijän tehtävä on avoinna vanhuspalveluissa, kotiin annettavien palvelujen piirissä. Ympäristöministeriön avustaman Someron kaupungin Sairaalatien yhteisöllisen ja välimuotoisen asumispalvelun kehittämiseen kohdentuvasta Pihlajakylähankkeesta (2021-2022) on kertynyt hyvää kokemusta. Nyt tämän jatkoksi on myönnetty erityisavustus vuosille 2022-2023, yhdistysten ja yhteisöjen yhteistyö- ja toimintamallien kehittämiseksi kunnassa.

Somerolle suunnitellun hankkeen ensisijaisena tavoitteena on Someron kaupungin sekä kaupungin alueella toimivien yhdistysten ja yhteisöjen välisen yhteistyön tiivistäminen sekä hankkeen myötä kehitettävien yhteistyömallien hyödyntäminen osana ikääntyvien kotona asumisen tukemista. Hanke toteutetaan ensisijaisesti Someron kaupungin ja Someron Vanhaintuki ry:n yhteishankkeena, mutta myös muita yhdistyksiä, yhteisöjä sekä vanhus- ja vammaisneuvostoja vahvasti osallistaen. Someron kaupungissa yhteisöllisyys on uudistuvan kaupunkistrategian perusperiaate ja samalla se toimii myös Someron kaupungin perusturvan (#sujuvastas yhres) ohjaavan periaatteen pohjalta.

Hakijalta edellytetään työkokemusta ikäihmisten palvelujen piirissä toimimisesta. Paikallistuntemus ja kokemus yhdistystoiminnasta katsotaan eduksi. Tämän lisäksi hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto tai muu soveltuva ammattitutkinto.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain §48 ja 48§a mukaista rokotussuojaa.

Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään viimeistään 27.5.2022 klo. 15:00 mennessä Kuntarekry -palveluun osoitteessa http://www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankekoordinaattori, Pihlajakylä
Tommi Palomäki
p. 050 4593 206
etunimi.sukunimi@somero.fi
Kotihoidon esimies,
Mari Paasikivi
p. 044 7792 406
mari.paasikivi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat