Hanketyöntekijä / Kirjastovirkailija - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

HANKETYÖNTEKIJÄN/KIRJASTOVIRKAILIJAN määräaikainen, osa-aikainen toimi ajalle 1.9.2020 - 31.10.2021 Toimintamallit kuntoon! -hankkeessa.

Toimintamalliit kuntoon! -hankkeessa kehitetään Tyrnävän kunnan toimintamalleja niin, että kirjastokasvatussuunnitelma kattaisi eri-ikäiset kuntalaiset. Osa-aikainen (50% työaika) hanketyöntekijä työskentelee tyrnäväläisten lukutaidon, lukuharrastuksen sekä jatkuvan, elinikäisen oppimisen edistämiseksi yhdessä muiden kuntatoimijoiden sekä sidosryhmien kanssa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Etsimme luovan työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, jolla on kykyä itsenäiseen työhön. Arvostamme kokemusta lukemisen edistämisestä, sillä työ sisältää kouluyhteistyötä nuorten lukuinnon edistämiseksi. Aiempi kokemus projektinhallinnasta on hakijalle eduksi, sillä hanketyöntekijä vastaa Toimintamallit kuntoon! -hankkeen taloudesta, viestinnästä ja käytännön toimenpiteistä hankesuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme monipuolista työtä yhteistyössä muiden kuntatoimijoiden kanssa. Tehtävässä pääsee kehittämään uusia työtapoja ja -muotoja yhdessä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen tiimin kanssa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemukset tulee toimittaa 31.7.2020 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.


Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Elina Huurre, elina.huurre@tyrnava.fi tai puhelintiedustelut 23.6.2020 klo 8-10 ja 24.6.2020 klo 14-17, p. 044 4971 240 sekä kirjastonhoitaja Helena Rinnekangas, helena.rinnekangas@tyrnava.fi tai 050 5903 652.

Tyrnävän kunta
Osoite: Meijerikatu 3, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!