Skip to main content
test
Hanketyöntekijä (media- ja sometuottaja) - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otaviassa on haettavana ajalle 2.1.-31.7.2023 hanketyöntekijän (media- ja sometuottaja) määräaikainen työtehtävä, jossa pääset tuottamaan ja julkaisemaan monipuolista mediasisältöä ja hoitamaan tehtävään kuuluvaa some-näkyvyyttä.

Tehtävässä pääset työskentelemään mm seuraavien hankkeiden tiimeissä: Euroopan sosiaalirahaston rahoittamassa kehittämishankkeessa HOT - Hyvinvointipalvelut opiskelun tueksi (2021-2023) sekä OPH:h rahoittamissa Ketukopteri- ja MonikA -hankkeissa.

HOT-, Ketukopteri- ja MonikA-hankkeiden työntekijänä pääset työskentelemään monialaisen hankeryhmän kanssa sekä laajemmin osana Otavian nettikoulutusten järjestämisestä ja opiskelijoiden ohjaamisesta vastaavia tiimejä. Työ tehdään etätyönä. Työntekijällä on kuitenkin velvollisuus osallistua lähityöhön tarpeen mukaan ja työnantajan niin edellyttäessä.

Tehtävässä edellytetään
- kykyä tuottaa hankkeisiin liittyvää media- ja somemateriaalia yhteistyössä hanketiimien kanssa (mm. sosiaalisen median julkaisut, hankkeisiin liittyvät blogipostaukset, hankesivujen sisällöt, podcastien käsikirjoittaminen ja organisoiminen)
- kykyä suunnitella ja järjestää hankkeeseen liittyviä webinaareja ja koulutuksia yhteistyössä hanketiimien kanssa
- systemaattista, itseohjautuvaa, oma-aloitteista ja organisoitunutta työotetta
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja (tiimityö)

Eduksi katsotaan
- videokuvaus ja videoiden editointi- ja julkaisuosaaminen
- audiotiedostojen (esim. podcastit) editointi- ja julkaisuosaaminen
- animaatioiden tekeminen valmiilla animaatio-ohjelmilla

Kelpoisuus
Soveltuva korkeakoulututkinto

Hakemukseen pyydetään liittämään työhakemusta tukevia työnäytteitä.

Työaika on 36,25 h / viikko (KVTES)

Tehtävään asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.nettilukio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Miia Sivén puh. 040 129 4671 tai miia.siven(at)otavia.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Liikelaitos Otavia

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia on vapaan sivistystyön, aikuisten perus- ja lukiokoulutuksen sekä verkkopedagogiikan ja -ohjauksen kehittämiseen erikoistunut yksikkö. Liikelaitoksessa toimivat aikuisille suunnattujen Nettilukion ja Nettiperuskoulun lisäksi Otavan Opisto (aikuisten maahanmuuttajien perusopetus ja vapaa sivistystyö) ja Otavan Opiston Aikuislukio (internaattilukio). Lisäksi Otavia ylläpitää ja kehittää omaa oppimisympäristöä ja tuottaa Nettilukion ja Nettiperuskoulun oppimateriaalit. Otaviassa työtä tehdään – kuten suuri osa opiskelijoistakin – eri puolilla Suomea ja maailmaakin


Osoite: Otavantie 2 b, 50670 Otava
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat