Hanketyöntekijä nuorisopalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Hanketyöntekijä nuorisopalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Kasvun maisema -hankkeen tavoitteena on luoda uusia toimintamalleja nuoren yksilöllisen polun vahvistamiseen yhteistyössä eri hallintoalojen, oppilaitosten ja työelämän kanssa. Hanke perustuu työpajapedagogiikkaan ja siinä hyödynnetään Jyväskylän Nuorten Taidetyöpajassa kehitettyä pajamallia. Hankkeen kohderyhmänä ovat 15-29-vuotiaat nuoret. Hankkeen päähallinnoijana on Jyväskylän kaupunki ja osatoteuttajina Jyväskylän koulutuskuntayhtymä sekä Jyväskylän kristillisen opiston säätiö.

Nyt vahvistamme perusopetuksen pajojemme toimintaa ja haemme

HANKETYÖNTEKIJÄÄ

Kasvun maisema -hankkeeseen (ESR) ajalle 1.2.2019-30.6.2019 nuorisopalveluihin. Tehtävä tulee mahdollisesti jatkumaan 29.2.2020 asti.

Hanketyöntekijä tulee työskentelemään hankkeen perusopetukseen liittyvässä pajatoiminnassa. Tehtävänä on ohjata toiminnallisesti ja henkilökohtaistetusti toimintaan osallistuvia yläkoululaisia peruskoulun opinnoissa ja soveltaa toiminnallisia menetelmiä, mm. elämyspedagogiikkaa, erilaisissa ohjausympäristöissä sekä yhdistää pajatoiminta peruskoulun opetussuunnitelman toteuttamiseen yhteistyössä peruskoulujen kanssa.

Kelpoisuusehto on tehtävään soveltuva kasvatusalan ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi erityisopettajan kelpoisuus) sekä riittävä kokemus opetus- ja ohjaustyöstä nuorten parissa. Tehtävässä vaaditaan myös hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä verkosto-osaamista sekä kiinnostusta peruskoulun yhteydessä tehtävään työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää toiminnallisen opetuksen, peruskoulun, työpajatoiminnan periaatteiden mukaisen työotteen sekä työpajapedagogiikan tuntemista ja hallintaa. Arvostamme lisäksi joustavaa, kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme haasteellisen työn nuorten parissa. Hanketyöntekijänä olet osa Kasvun maisema -hankkeen innostunutta ja ammattitaitoista työporukkaa, jossa ideoidaan ja inspiroidutaan yhdessä, ja arki on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävässä aloitus 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sekä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 5.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Hankepäällikkö Marja-Sisko Kataikko, p. 014 266 8707
Palveluesimies Satu Paasonen, p. 014 266 7524
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: , 40100,

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan