Hanketyöntekijä Osmo-hankkeeseen - Seinäjoen kaupunki

Hanketyöntekijä Osmo-hankkeeseen - Seinäjoen kaupunki

OSMO-osallisuutta moniammatillisesti -hankkeeseen haetaan hanketyöntekijää ajalle 15.7.2019 - 31.3.2020. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama hanke, toimintalinja 5: Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta. Hanke toimii koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja sitä hallinnoi Seinäjoen kaupunki. Jokaisella hanketyöntekijällä on omat kunta-alueet ja oma kehittämisteema vastuullaan. Päätoimipaikka on Seinäjoella. Hanke on organisoitunut osaksi Etelä-Pohjanmaan monialaisen yhteispalvelua ja hanketta johtaa hankekoordinaattori.

Lisätietoa hankkeesta: https://www.eptyp.fi/osmo-hanke

Tule mukaan innovatiiviseen ja menevään tiimiimme! Tämä on hieno tilaisuus olla mukana maakunnan monitoimijaisessa palveluverkostossa kehittämässä ja luomassa yhteisiä käytäntöjä. Hanketyöntekijä suunnittelee yhdessä muun hanketiimin ja verkoston kanssa maakunnallista kehittämistyötä. Hän vastaa oman alueensa kehittämistyön tavoitteiden toteutumisesta alueen toimijoiden kanssa. Hanketyöntekijän työtehtäviin lukeutuu asiakastyötä sen mukaisesti, mitä siitä on oman vastuualueen tavoitteisiin hankesuunnitelmaan kirjattu.

Edellytämme sosiaalialan korkeakoulututkintoa (sosionomi AMK tai YAMK), aikaisempaa kokemusta työllisyyden hoidon kentältä tai aikuissosiaalityöstä, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä kokonaisuuksien hallintaa. Lisäksi edellytämme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, viestintä-, raportointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa. Arvostamme aikaisempaa hankeosaamista. Työssä tarvitaan omaa autoa. Noudatamme 3 kuukauden koeaikaa.

OSMO-hankkeen hankekoordinaattori Maarit Pasto, p. 044 4181882, maarit.pasto@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki
Osoite: Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.
Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.

Tutustu työnantajaan