Skip to main content
test
Hanketyöntekijä perusopetuksen 1.-4. -luokille - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimi julistaa haettavaksi

Hyvinvoiva yhteisö -hanketyöntekijän työtehtävän perusopetuksen 1.-4. -luokille Kuusamoon alkaen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja päättyen 31.12.2023.

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimi on saanut OKM:n hankerahoitusta Hyvinvoiva yhteisö -hankkeeseen, jossa vahvistetaan perusopetuksen 1.-4. -luokkalaisille suunnattua yhteisöllistä oppilashuoltotyötä ja ryhmäytymiseen liittyviä toimintamalleja. Hankkeessa pilotoidaan perusopetuksen 1.-4. -luokkalaisten kohderyhmälle jo käynnissä olevaa 5.-9. luokkalaisille suunnattua SKY-sitouttavan kouluyhteisötyön toimintamallia, ks. https://okm.fi/sitouttava-kouluyhteisotyo

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että moniammatilliseen yhteistyöhön. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Arvostamme aiempaa kokemusta työstä kouluyhteisön oppilashuollossa ja/tai kokemusta lasten ja heidän perheiden kanssa tehtävästä työstä. Eduksi luetaan kokemus verkostotyöstä ja ryhmien ohjaamisesta.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen ja hankerahoituksen ehtojen mukaisesti.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 495035. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.kuusamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa va. sivistystoimenjohtaja Anne Koski-Heikkinen p. 040 860 8086, s-posti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, PL 9, 93601 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat