Skip to main content
test
Hanketyöntekijä - Porin kaupunki

Haemme hanketyöntekijää määräaikaiseen Ara-rahoitteiseen asumistalousneuvonnan kehittämishankkeeseen ajalle 1.8.-31.12.2022.

Asumistalousneuvonnan kehittämishankkeessa on tarkoitus perustaa Poriin matalan kynnyksen monitoimijainen palvelupiste, josta kuntalaiset voivat saada ohjausta, tukea ja neuvontaa asumisen eri kysymyksiin sekä taloudenhallintaan. Hanketyöntekijän pääasiallinen tehtävä on toimia palvelupisteellä asiakastyössä sekä koordinoida yhteistyökumppaneiden välistä työtä.

Palvelupisteen toiminnassa tehdään läheistä yhteistyötä aikuissosiaalityön henkilökunnan sekä sen yhteistyökumppanien (viranomaiset ja kolmas sektori) kanssa. Palvelupisteeseen osallistuvien yhteistyökumppaneiden kanssa on sovittu alustavasti toiminnan käynnistämisestä. Tarjoamme hanketyöntekijälle aikuissosiaalityön henkilökunnan tiiviin tuen.

Arvostamme erityisesti innostunutta asennetta kehittämistyöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kiinnostusta taloudenhallintaan liittyviin kysymyksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Sosiaali- ja terveysalan tutkinto ei ole välttämätön. Työssä korostuu ohjaus- ja neuvontatyö liittyen jokapäiväiseen taloudenhallintaan.
Hanketyöntekijän palkka on 3000 €/kk.

Työaika on 36,25 t/vko.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuissosiaalityön päällikkö Krista Virtanen 044 701 6113 (23.6. saakka)
Johtava sosiaalityöntekijä Johan Nilsen 044 701 6117 (27.6. lähtien)
Projektikoordinaattori (Aspu Pori-hanke) Pauliina Oksanen 044 701 1898.

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Työikäisten palvelut

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat