Hankevetäjä Turkistuotto -hanke - Kauhavan kaupunki

Hankevetäjä Turkistuotto -hanke - Kauhavan kaupunki

KAUHAVAN KAUPUNKI HAKEE HANKEVETÄJÄÄ TURKISTUOTTO -HANKKEESEEN

Työpisteen sijoituspaikka on Kortesjärvi.

Tehtävänäsi on hankkeen toiminnan organisointi sekä turkistiloilla tehtävät eri koulutustoimenpiteet hankkeelle tehdyn suunnitelman ja oman asiantuntemuksen mukaisesti. Hankevetäjä vastaa hankkeen tiedotuksesta, raportoinneista sekä hoitaa maksamishakemusten laatimisen yhteistyössä taloushallinnon henkilöstön kanssa.

Odotamme kokemusta turkiselinkeinosta ja projektiosaamista sekä toimialaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Työ vaatii myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työtä. Hankkeen sisältöön sopiva erityisosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden vahvalla turkistuotantoalueella. Hanke alkaa 1.4.2019 ja päättyy 31.12.2021.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen kuntarekryn kautta 1.2.2019 klo 15.00 mennessä.

Hankkeen rahoitus tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Lisätietoja antaa: Janne Lahnalampi, Kauhavan kaupungin maaseutupäällikkö p. 044-4834 207, sähköposti etunimi.sukunimi@kauhava.fi

Kauhavan kaupunki, Kehityskeskus, Maaseutu- ja lomatoimi
Osoite: Jääkärintie 80, 62420,

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan