Hankinta-asiantuntija - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hankinta-asiantuntija - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Eksotessa on haettavana hankinta-asiantuntijan työsopimussuhteinen tehtävä.

Hankinta-asiantuntijana vastaat Eksoten julkisten hankintojen kilpailutusprosessista osana neljän hankinta-asiantuntijan tiimiä. Hankinnoissa korostuvat sosiaali- ja terveyspalveluhankinnat ja niihin kiinteästi liittyvät muut hankinnat, kuten ICT:hen ja rakennusten tekniikkaan liittyvät. Laite- ja tarvikehankinnoissa Eksote tekee kattavaa yhteistyötä muiden hankintayksiköiden kanssa.

Hankintatiimissä saa mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, mielenkiintoisen työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä Eksoten hankintaprosessia. Voit olla työuraasi aloitteleva tai jo kokenut osaaja.

Tehtävässä määrittelet hankinnan kohteen, valmistelet hankinta-asiakirjat ja -sopimukset yhteistyössä Eksoten muiden ammattilaisten kanssa. Työssä tarvitaan projektimaista otetta, sillä vastuullasi on samanaikaisesti useita eri vaiheessa olevia hankintoja. Hankintaprosessin toimivuus on Eksotelle tärkeää ja kädenjälkesi näkyy jatkuvasti muun muassa hallituksen esityslistoilla.

Työssä eduksi ovat:
- kokemus julkisista hankinnoista
- sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus
- neuvottelukyky ja kokemus erilaisten sidosryhmien kanssa työskentelystä
- kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita
- kaupallinen ja/tai juridinen osaaminen
- huolellisuus

Eksotessa hankinta-asiantuntijalla on mahdollisuus kehittää osaamistaan sekä erityyppisiin hankintamenettelyihin että erilaisiin hankintojen sisältöihin omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Organisaatiossa rohkaistaan uusiin avauksiin ja toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Noudatettava työehtosopimus on KVTES. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Laita hakemuksen liitteeksi CV:si ja vapaamuotoinen hakemuskirje.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Lisätietoja antaa logistiikkapäällikkö Juha Halonen, p. 040 146 3275, juha.halonen@eksote.fi. Tavoitettavissa parhaiten ke 24.7. klo 9-12, ke 31.7 klo 13-14 ja to 1.8. klo 12-13

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Logistiikkakeskus
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan