Hankinta-asiantuntija - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 1.6.2020 klo 15.00 mennessä

HANKINTA-ASIANTUNTIJAN TOIMI

HANKINTA- JA LOGISTIIKKAPALVELUT YKSIKÖSSÄ

Hankinta- ja logistiikkapalvelujen 30 työntekijän tulosyksikkö palvelee kaikkia sairaanhoitopiirin toimintayksiköitä ja muita organisaatioita. Hankinta-asiantuntija työskentelee hankintapalvelut tiimissä muiden hankinta-asiantuntijoiden ja ostajien kanssa. Hankinta-asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on Lapin sairaanhoitopiirin tavara-, laite- ja palveluhankintojen koko kilpailuttamisprosessin suunnittelu, toteuttaminen ja hankinnan valmistelu päätöksentekoa varten. Sairaanhoitopiiri toimii myös yhteishankintayksikkönä. Sairaanhoitopiirin hankintatoiminta perustuu Lakiin julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista sekä muuhun lainsäädäntöön, määräyksiin ja ohjeisiin. Käytössä on sähköinen kilpailutus- ja sopimuksenhallintajärjestelmä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa keskeisiä ovat kokemus hankintatoimesta, organisointikyky, kehittävä työote, hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot sekä myönteinen palveluasenne. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus julkisista hankinnoista, hankinta-asiantuntijan tehtävistä, kokemus sosiaali- ja terveyhdenhuollon alan hankintatoimesta sekä hyvä englanninkielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen yhteiskunnallisesti merkittävän työn, mukavan työyhteisön sekä aktiivisesti kehittyvän toimintaympäristön. Hankinta-asiantuntija osallistuu valmistelussa olevaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkastrategian suunnitteluun ja toteutukseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja logistiikkapalvelut tulosyksikön johtaja, hankinta- ja logistiikkapäällikkö Hilkka Neuvonen puhelimitse 040 657 4855, seuraavina ajankohtina: 11.5.2020 klo 15:00 - 16:00, 20.5.2020 klo 8:00 - 9:00 ja 27.5.2020 klo 8:00 - 9:00. Muuna aikana sähköpostitse hilkka.neuvonen@lshp.fi.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.


Rovaniemellä 8.5.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Hankinta- ja logistiikkapalvelut tulosyksikön johtaja, hankinta- ja logistiikkapäällikkö Hilkka Neuvonen puhelimitse p. 0406574855, seuraavina ajankohtina: 11.5.2020 klo 15:00 - 16:00, 20.5.2020 klo 8:00 - 9:00 ja 27.5.2020 klo 8:00 - 9:00. Muuna aikana sähköpostitse hilkka.neuvonen@lshp.fi.

Tukipalveluiden tulosalue, Hankinta- ja logistiikkapalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!