Hankinta-asiantuntija - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta julistaa haettavaksi hankinta-asiantuntijan viran (työavain 322499).

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana.

Haettavana olevan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakijalle luetaan eduksi kokemus julkisten hankintojen lainsäädännön (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista, erityisalojen hankintalaki ja laki julkisista puolustus- ja turvallisuushankinnoista sekä näiden voimaantuloa aiempi vastaava lainsäädäntö) soveltamisalaan kuuluvien hankintojen toteuttamisesta.

Viran hoitamiseen kuuluvat pääasialliset tehtävät liittyvät julkisten hankintojen lainsäädännön perusteella toteutettaviin hankintoihin kuuluviin valmistelutehtäviin sekä sopimushallintaan liittyviin tehtäviin.

Virka on sijoitettu konsernihallinnon talousyksikköön controllerin alaisuuteen. Talousyksikkö vastaa kunnan kirjanpidon ja maksuliikenteen hoitamisesta, rahoituksen järjestämisestä sekä kunnan hankintatoimesta.

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3911,22 euroa/kk (+ mahdolliset työkokemuslisät) ja viikoittainen työaika 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työtä voidaan tehdä halutessa pääsääntöisesti etänä, mutta käytettävissä on oma työtila. Liukuva työaika ja etäleimaus on käytettävissä.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virka täytetään 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää hakemuksesi kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 322499) , hakuaika päättyy 1.12.2020 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja hankinta-asiantuntijan virasta antaa controller Ari Hasu, p. 040-574 8599, ari.hasu@kirkkonummi.fi

KONSERNIHALLINTO, Talouspalvelut, Talousyksikkö
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.