test
Hankinta-asiantuntija - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki hakee vakituiseen toimeen
HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän Äänekosken kaupungin hankintojen parissa. Hankinta-asiantuntijana huolehdit itsenäisesti kaupungin julkisten hankintojen kilpailutuksista hankintalain sekä kaupungin hankintaohjeistuksen mukaisesti. Hoidat kilpailutusprosessien läpiviennin yhteistyössä kaupungin eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa aina suunnittelusta tarjouspyynnön valmisteluun sekä päätöksentekoon saakka. Sopimuskauden aikana avustat tarpeen mukaan toimialojen asiantuntijoita sopimusneuvotteluissa ja annat hankintoihin liittyviin kysymyksiin neuvoja sekä toimit Cloudia -kilpailutusjärjestelmän pääkäyttäjänä. Lisäksi toimit talousjohtajan sijaisena ja osallistut tarvittaessa taloushallinnon päivittäisiin tehtävien hoitamiseen.

Kelpoisuusehtona työhön on soveltuva korkeakoulututkinto. Työssä edellytetään lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä hahmottaa laaja-alaisia kokonaisuuksia, itsenäistä työotetta ja kokemusta yleisimpien toimisto-ohjelmien käytöstä.

Hankinta-asiantuntijana toimiminen edellyttää vahvaa julkisten hankintojen periaatteiden osaamista ja kaupallisen alan toimintamallien tuntemusta sekä kykyä soveltaa niitä kaikkiin kaupungin suorittamiin hankintoihin. Eduksi katsotaan kokemus rakennusurakoiden kilpailutuksista ja hankintatoimen kehitystehtävistä sekä Cloudia -kilpailutusjärjestelmän käyttökokemus.

Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin. Työyhteisön jäsenenä toimit avoimesti, reilusti ja vastuuntuntoisesti. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa tehtävää osittain etätyönä.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 20. - 21.12.2021.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, PL 24, 44101 Äänekoski
Talousjohtaja Tapani Hämäläinen, tapani.hamalainen@aanekoski.fi, 020 632 2072

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Keskushallinto

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/


Osoite: Hallintokatu 4, 44100 äänekoski

Sinulle suositellut työpaikat