Skip to main content
test
Hankinta-asiantuntija, hankinta ja logistiikka - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hankinta ja logistiikka käsittää hankintatoimen, sisälogistiikan, varaston ja ulkoisen kuljetuksen.

Haemme hankintayksikköön vakituiseen työsuhteeseen

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden hankintatoimessa. Hankinta-asiantuntijan tehtävässäsi toteutat itsenäisesti tai yhteistyössä yksiköiden kanssa hankintojen kilpailutuksia, valmistelet hankintapäätöksiä ja -sopimuksia, suoritat hankintojen kannalta tarpeellista markkinakartoitusta sekä hoidat joustavasti muita hankintoihin läheisesti kuuluvia tehtäviä.

Odotamme sinulta julkisten hankintojen perusosaamista, muutaman vuoden työkokemusta julkisesta hankintatoiminnasta, kokemusta ratkaisukeskeisestä asiakaspalveluosaamisesta sekä perus IT-taitoja (MS Office, nettiselainpohjaisten järjestelmien käyttö). Arvostamme terveydenhuollon toimialan tuntemusta. Menestyksen ominaisuudet työssäsi ovat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hyvä paineensieto- ja päätöksentekokyky.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä englannin kielen taitoa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Seuraamme hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelut pidetään viikolla 22.

Tule mukaan vahvistamaan osaavaa tiimiämme ja vaikuttamaan julkishallinnon hankintoihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy lisätietoa, vastaamme mielellämme:
16.5.2022 klo 12-15 ja 17.5.2022 klo 12-15
-
Hankintapäällikkö Ritva Jylhä
p. 014 269 5141
materiaalitoimen johtaja Miia Paatola
p. 014 269 2520

Lisätietoja

Tukipalvelujen palvelualue, hankintatoimi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat