Hankinta-asiantuntija - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupunki hakee hankinta-asiantuntijaa valmistelemaan itsenäisesti julkisten hankintojen kilpailutuksia hankintalain ja kaupungin hankintaohjeen mukaisesti.

Tehtävä on määräaikainen 12.10.2020 - 31.3.2021. Tehtävä suunnitellaan täytettävän 1.4.2021 alkaen pysyvästi.

Tehtävänkuva sisältää kilpailutusprojektien itsenäisen läpiviennin yhteistyössä toimialan asiantuntijoiden kanssa aina hankinnan suunnittelusta tarjouspyynnön valmisteluun, päätösehdotukseen ja hankintasopimuksen laadintaan. Tukenasi toimii hankintatiimi, johon kuuluu hankintapäällikön lisäksi kaksi hankinta-asiantuntijaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi tradenomi tai insinööri) sekä työkokemus kaupallisen hallinnon alalta. Eduksi tehtävässä katsotaan kokemus julkisista hankinnoista.

Arvostamme aktiivista työotetta, paineensietokykyä, kykyä hallita itsenäisesti useita projekteja samanaikaisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Kilpailutukset valmistellaan Cloudia Kilpailutusjärjestelmällä ja hankintasopimuksia hallinnoidaan Cloudia Sopimusjärjestelmällä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES 01ASI040) mukaisesti.

Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa
Hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä, p. 020 615 7166 tai marja-liisa.jyrkila(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Hankinta
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.