Hankinta-asiantuntija - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä! Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän organisaatiossa, joka on ryhtynyt yhtenä edelläkävijänä uudistamaan sote-palvelujaan.

Haemme HANKINTA-ASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymään Lahteen. Määräaikaisuus on 31.8.2022 asti.

Tehtävä sijoittuu hankinnat tulosalueelle, joka tarjoaa keskitetysti hankintoihin liittyviä asiantuntijapalveluja hyvinvointikuntayhtymän kaikille toimialoille. Toimipiste sijaitsee Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä Lahdessa.

Tarjoamme laaja-alaisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän julkisten hankintojen parissa sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla. Toimit asiantuntijatehtävissä hankintojen kilpailuttamisessa ja hankintaprosesseissa koko elinkaaren ajan yhteistyössä hyvinvointikuntayhtymän eri asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi osallistut sopimusvalmisteluihin ja -neuvotteluihin ja toimit asiantuntijana hankintalainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. HTM, KTM, YAMK, AMK) ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme sähköisen kilpailutusjärjestelmän käyttökokemusta, laajojen kokonaisuuksien hankintaosaamista sekä kiinnostusta hankintojen innovatiiviseen kehittämiseen, oma-aloitteista ja täsmällistä työotetta sekä kykyä dokumentoida ja jäsentää asioita sujuvasti ja itsenäisesti.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen tai koulutuksen julkisista hankinnoista ja hankintalain soveltamisesta, Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli sinulla on aitoa kiinnostusta ja kunnianhimoa päästä näyttämään osaamistasi monipuolisessa tehtäväkokonaisuudessa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Hankintapäällikkö Jarkko Kaskela
p. 044 719 5889
jarkko.kaskela@phhyky.fi
Tulosaluejohtaja Tarja Elomaa
p. 044 440 6668
tarja.elomaa@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Yhtymäpalvelut, Hankinta, Kilpailutukset ja sopimustenhallinta
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!