Hankintakoordinaattori - Janakkalan kunta

Hankintakoordinaattori - Janakkalan kunta

Haemme Janakkalan kunnan tilapalveluun hankintakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen
hankintakoordinaattorin keskeiset tehtävät ovat:
koko kunnan hankintojen koordinointi ja kehittäminen, talonrakentamisen, infrarakentamisen, alue-tekniikan ja kadunpidon rakennusurakoiden, tavaroiden ja palveluiden hankintojen, siivouspalvelujen kilpailuttaminen (koko kilpailutusprosessi).
Hallinnollisten päätösten ja selvitysten valmistelu sekä eteenpäin vieminen, työmaakokouksiin osallistuminen ja pöytäkirjojen laatiminen, investointilaskujen tiliöinti ja kustannusten seuranta. Hankkeitten koordinoiminen (aikatauluttaminen) ja yhteydenpito urakoitsijoihin / asiakkaisiin.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva liiketalouden tai teknisen alan koulutus ja riittävä kokemus kunnallisen hankinta-alan tehtävistä

Palkkaus on TS:n mukainen. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä ystävällistä ja ripeää työotetta. Työn luonteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että hallitset myös yksityiskohdat ja olet yhteistyökykyinen ammattilaisten ja käyttäjien kanssa niin suuremmissa kuin pienemmissäkin asioissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, osaavien esimiesten ja työntekijöiden tuen ja kilpailukykyiset edut.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 28.10.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Avoimesta toimesta tietoja antavat tekninen johtaja Jukka Vahila, puh. (03) 680 1311 juk-ka.vahila@janakkala.fi ja kiinteistöpäällikkö Esa Heikkinen, puh. (03) 680 1320 esa.heikkinen@janakkala.fi

Janakkalan kunta, Tila- ja aluepalvelut
Osoite: Taimistotie 4, 14200 Turenki

Janakkala sijaitsee keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä Helsinki-Tampere -moottoritien ja valtakunnan pääradan varrella, alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Päätaajamamme Tervakoski ja Turenki tarjoavat kattavat palvelut lähes 17 000 janakkalalaiselle. Kunnan palveluksessa on noin 1 000 henkilöä. Luonnonläheinen Janakkala tarjoaa mainiot virkistysmahdollisuudet ulkoilun, urheilun ja kulttuurin parissa.