Ovatko monipuoliset, mielenkiintoiset ja laajatkin sopimuskokonaisuudet lähellä sydäntäsi? Haluatko olla osana vuoden 2020 hankintaorganisaatiota ja mukana varmistamassa, että julkisia palveluita tuotetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti?

Haemme hankintalakimiestä vastaamaan julkisten hankintojen oikeudellisesta arvioinnista ja niihin liittyvien sopimusten toimivuudesta sekä neuvonnasta ja sparrauksesta osana kaupungin keskitetyn hankintakeskuksen hankintojen kehittäminen ja tuki -tiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kolmen muun hankintalakimiehemme kanssa, minkä lisäksi toimit sekä itsenäisesti että suunnittelet erilaisia tavara- ja palveluhankintojen kilpailutuksia yhteistyössä hankinta-asiantuntijoiden ja toimialojen edustajien kanssa. Osallistut myös mm. hankintaohjeistuksen laatimiseen ja ylläpitoon, hankinta-asiakirjojen mallintamiseen, sopimusehtojen kehittämiseen, sopimus- ja toimittajahallintaan sekä julkiseen hankintaan liittyvään kouluttamiseen ja valmentamiseen sekä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös ICT-hankintoihin. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kaupungin edustaminen mm. markkinaoikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin ytimeen laaja-alaisten hankintojen kautta. Hankintakeskuksessa on todella hyvä yhteishenki, matala hierarkia ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Pääset kehittämään Espoon hankintatoimea yhdessä hankintakeskuksen muiden asiantuntijoiden kanssa.

LOGY ry valitsi Espoon kaupungin vuoden 2020 hankintaorganisaatioksi. Lue lisää ja katso video!

Työpaikan nimi ja osoite: Hankintakeskus, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä.

Kelpoisuusvaatimus: Oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto

Tehtävässä edellytetään hyvää ymmärrystä sopimusjuridiikasta. Menestyksekäs tehtävän hoitaminen vaatii lisäksi laajojen kokonaisuuksien hallintaa, kykyä kehittää toimintamalleja ja -prosesseja, priorisointikykyä, hyviä analysointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä johtaa erilaisia projektitiimejä sekä ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Arvostamme käytännön lakimieskokemusta valmistumisen jälkeen, kokemusta julkisista hankinnoista, tuloshakuisuutta, aktiivista ja joustavaa työtapaa sekä kykyä tehdä tiimityötä. Olet yhteistyökykyinen ja neuvottelutaitoinen ja omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Arvostamme myös osaamista ja kokemusta ICT-hankintojen juridiikasta ja sopimuksista sekä oikeusprosessien hoitamisesta. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata valmiiksi, koska erityisesti oikea asenne ja halu kehittyä ovat meille tärkeitä ominaisuuksia ja hankintalakimiesten tiivis yhteistyö ja loistava keskinäinen sparrauskulttuuri tuovat vahvan tuen hankintajuridiikan huippuosaajaksi kehittymisessä.

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä. Espoon kaupungin hankintakeskuksen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimusseurannasta. Vastuualueeseemme kuuluvat koko kaupungin hankinnat lukuun ottamatta teknisen ja ympäristötoimen rakennusurakoita ja suunnittelukilpailuja. Kehitämme ja uudistamme voimakkaasti Espoon kaupungin hankintatoimea ja haemme joukkoomme uudistamishaluisia ja ennakkoluulottomia hankinnan ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme.

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 työntekijää. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskennellessä on myös mahdollista yhdistää hyvin työ ja perhe-elämä eikä tämä työ edellytä esimerkiksi matkustamista. Työsuhde-etuina meillä on mm. työmatkalippuetu, ilmaisia uintikertoja Espoon uimahalleissa, kulttuuri- ja liikuntaetu, tuettu lounasruokailu sekä kunta-alan hyvät lomaedut. Tuemme myös mm. omalla ajalla tapahtuvaa kouluttautumista. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.logy.fi/tietoa/uutiset-ja-blogit/uutisarkisto/uutinen/vuoden-2020-hankintaorganisaatio-on-espoon-kaupunki.html

Tutustu työnantajaan

Hankintalakimies Lotta Huhtamäki (maanantaina 18.1.2021 klo 10-11, p. 040 6394 169), hankintalakimies Karri Heinonen (perjantaina 22.1.2021 klo 12.30-13.30, p. 040 5206939) tai johtava hankintalakimies Pihla Hynynen (maanantaina 25.1.2021 klo 9-10, p. 043 8267305) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@espoo.fi.

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Hallinto ja kehittäminen, Hankintakeskus
Osoite: Virastopiha 2 C, 02770 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.