Skip to main content
test
Hankintapäällikkö - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus ja merkittävä julkisten hankintojen toteuttaja. Kaupungin toimialat ja vastuualueet vastaavat omaan osaamisalaansa liittyvistä hankinnoista ja suunnittelusta itsenäisesti.

Haemme nyt hankintapäällikköä vastaamaan koko kaupunkiorganisaation hankintatoimen kehittämisestä, ja tukemaan osaltaan kilpailutusten toteuttamista.

Hankintapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kaupungin hankintojen strateginen johtaminen, ohjaus, kehittäminen ja kokonaiskoordinaatio. Tuet myös kaupungin toimialoja hankintaprosesseissa esimerkiksi neuvomalla hankintojen valmistelussa, opastamalla hankintojen tekniseen toteuttamiseen pienhankintaportaalissa (Cloudia), sekä tukemalla hankintasopimusten laadinnassa. Vastaat osaltasi hankintaohjeistuksen ylläpidosta ja ohjeistuksen jalkauttamisesta. Rakennat ja kehität hyviä käytänteitä ja hankintaprosesseja sekä koulutat organisaatiota hankinnoissa ja ohjeistuksien käytössä. Hankintapäällikkönä olet myös luonnollisesti keskeisessä roolissa kaupungin hankintatyöryhmässä.

Hankintapäällikön virka kuuluu konsernihallinnon ja -palveluiden alaisuuteen.
Edellytämme sinulta
- kokonaisvaltaista hankintamenettelyn ja hankintalain tuntemusta
- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Oikeustieteellinen tutkinto katsotaan eduksi.
- suurten kokonaisuuksien hahmottamista, analyyttista ja sopivaa kriittisyyttä
- yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä modernia kehittämisotetta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja Ben Weizmann
ben.weizmann@kokkola.fi
talousjohtaja Mikko Tornikoski
mikko.tornikoski@kokkola.fi

Lisätietoja

Konsernihallinto- ja palvelut

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Tervetuloa meille!


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat