Skip to main content
test
Hankintapäällikkö, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat Monetra-konsernin omien hankintojen projektijohtamisesta ja koordinoinnista. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat hankintojen suunnittelu ja ohjaus, vaatimusmäärittelyjen koordinointi ja hankinta-asiakirjojen laatiminen. Tehtävään kuuluu myös palvelun jatkuva kehittäminen.

Työtehtävä ei ole paikkasidonnainen, joten tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia, suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta. Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta IT-hankinnoista, hyviä vuorovaikutustaitoja, suullista ja kirjallista ilmaisua sekä sujuvaa tietojärjestelmien käyttöä. Tehtävässä tarvitaan myös projektiosaamista ja koulutusvalmiutta, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kiinnostusta jatkuvaan prosessin laadun parantamiseen. Luemme eduksi Cloudia-järjestelmän hyvän tuntemuksen. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin ja siksi odotamme myös sinulta halua kehittää työtäsi ja kehittyä työssäsi. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän hyvillä henkilöstöeduilla. Meillä on monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Kiinnostuitko? Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 3.10.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Kauppi, p. 044 703 0620. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat