Hankintasuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa sosiaalisen hyvinvoinnin vastuualueella on haettavana HANKINTASUUNNITTELIJAN vakinainen virka.

Hankintasuunnittelija tarjoaa hyvinvointipalveluille käytännön apua, tukea ja neuvontaa läpi koko sosiaali- ja terveyspalveluiden hankintaprosessin. Hankintasuunnittelija vastaa mm. seuraavista tehtävistä: hankintojen valmistelu (markkinakartoitus, aikataulutus, asiakasosallisuus), kilpailutusasiakirjojen laadinta, sopimusvalmistelu, vastuu prosessin etenemisestä, kilpailutukseen liittyviin asiakirjapyyntöihin vastaaminen, hankintojen raportointi ja seuranta, hankintatoimen kehittämistehtävät ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa kuten hyvinvointipalveluiden vastuualueen johtajat ja asiantuntijat, konsernin hankinta- ja lakimiesyksikkö sekä Monetra Oy.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme hyvää toimialan tuntemusta ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamista, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia.

Hankintasuunnittelijalta edellytetään vahvaa sosiaali- terveydenhuollon sekä hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta, monipuolista työkokemusta julkisista hankinnoista, erityisesti vaativien sote-palveluiden kilpailuttamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa ja erinomaista suomen kielen taitoa. Cloudia-kilpailutusjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Kyseessä on virka, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7863/2021. Hakemukset on toimitettava 6.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.7.2021 saakka palvelupäällikkö Marja Salo, p. 044 7036987, ajalla 14.-30.7 palvelupäällikkö Carita Haapala sekä 2.8.2021 alkaen sosiaalijohtaja Arja Heikkinen, p. 044 703 4034 ja asiantuntija Miia Kekarainen, p. 040 716 0853. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Isokatu 32, 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat