Skip to main content
test

Oletko etsimässä työharjoittelupaikkaa?

Pomarkun kunta tajoaa harjoittelupaikkoja opiskelijoille! Esimerkiksi varhaiskasvatuksessa on tarjolla lähihoitajiksi, varhaiskasvatuksen opettajiksi ja sosionomeiksi opiskeleville kiinnostavia harjoittelumahdollisuuksia ja perusopetukseen on tervetullut opettajaharjoitteluun. Hallinnossa pääset kehittämään viestintä- ja markkinointitaitojasi, tai tutustumaan taloushallintoon.

Aiheita opinnäytetöille löytyy kuntaorganisaation laajalta toimialueelta aina kasvatuksesta hallintoon ja kunta-infran suunnittelusta kulttuuripalveluihin.

Tule siis meille harjoittelijaksi! Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, mitä alaa opiskelet ja minkälaisesta harjoittelupaikasta olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa. Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.
Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin vaan.

Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa

Lisätietoja

http://www.pomarkku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä, jos sinua kiinnostavia harjoittelupaikkoja löytyy.

Lisätietoja

Pomarkun kunta

Pomarkun kunta on 2100 asukkaan toimelias kunta Satakunnassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Porin naapurissa, Isojärven rannalla. Kylänraittiamme sanotaan Suomen kauneimmaksi.


Osoite: Vanhatie 14, 29630 Pomarkku

Sinulle suositellut työpaikat