Skip to main content
test
Harjoittelija / Yleiskaavoitus, kesätyö - Tampereen kaupunki

Yleiskaavoitus on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme ajantasaisen yleiskaavan ylläpidosta, yhdyskuntarakenteen kehityksen seurannasta ja osaltamme erilaisten kehittämisohjelmien valmistelusta sekä rakentamisen ohjaamisesta taajaman ulkopuolella.

Haemme harjoittelijaa yleiskaavoituksen tiimiimme kesätyöhön toukokuusta elokuuhun 2023. Tarkemmat työsuhteeseen liittyvät päivät voimme sopia.

Tehtäviisi kuuluvat Tampereen yhdyskuntarakenteeseen liittyvät monipuoliset tehtävät yleispiirteisestä suunnittelusta paikkatiedon julkaisuun. Tehtävässä laadit paikkatietopohjaisia analyysejä ja havainnollistuksia tapahtuneista ja ennakoiduista yhdyskuntarakenteen muutoksista sekä osallistut yleiskaavasuunnitteluun. Tällä hetkellä yleiskaavatyö kohdistuu muun muassa tulevaisuuden energian tuotannon ja varastoinnin tarpeisiin tiivistyvässä kaupunkirakenteessa, kasvavan kaupungin viher- ja siniverkon laadun sekä ilmastonmuutokseen sopeutumisen näkökulmiin.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Odotamme harjoittelijalta soveltuvia yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintoja, esimerkiksi tietojohtamisen, ympäristö- ja energiatekniikan, arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin, biologian, aluetieteen, maantieteen tai geoinformatiikan aloilta. Tutkintoon vaadittavista opinnoista tulee olla suoritettuna vähintään 60 %. Tehtävän määrittelyssä huomioidaan hakijan opintosuunta ja erityinen osaaminen. Tehtävässä edellytetään vahvaa paikkatieto-osaamista.

Lisätietoja antaa yleiskaavapäällikkö Pia Hastio, puh. 040 801 6917 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yleiskaavapäällikkö Pia Hastio, puh. 040 801 6917 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue / Yleiskaavoitus

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat