Skip to main content
test
Harjoittelupaikat - Meidän IT ja talous Oy

Hei IT- tai talousalan opiskelija - tule Meitalle työharjoitteluun!

Olemme monipuolinen ja luotettu IT:n ja taloushallinnon kumppani, jonka tehtävänä on vapauttaa asiakkaidemme aikaa olennaiseen. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, avoimeen yhteistyöhön ja vahvaan asiantuntemukseen. Haluamme tehdä työmme niin hyvin, että olemassaoloamme tuskin huomaa. Omistaja-asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kuntatoimijat ja sairaanhoitopiirit.

Meitalla on harjoittelupaikkoja reippaille, omatoimisille ja luotettaville tiimipelaajille, jotka haluavat kehittää niin ammatillisia kuin työelämätaitojaankin. 

Isossa, yli 400 henkilön organisaatiossamme löytyy monipuolisia, avustavia IT- ja talousalan työtehtäviä, jotka tukevat opiskelua ja osaamisen kehittymistä. Meitalla pääsee työskentelemään viihtyisässä ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on vahva tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kunta-alan palvelutuotantoon. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Lappeenrannassa, Imatralla ja Mikkelissä.

 Jätä hakemuksesi ja kerro osaamisestasi sekä siitä, millaiset työtehtävät sinua kiinnostaisivat ja mihin ajankohtaan harjoittelusi sijoittuu. Olemme sinuun yhteydessä, jos sopiva harjoittelupaikka löytyy. Harjoittelupaikkamme ovat palkattomia.   

Tutustu työnantajaan

Sinulle suositellut työpaikat