MERIKANTO-OPISTO
(Virrat, Ruovesi, Ähtäri, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Juupajoki)

hakee ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöönsä

HARMONIKANSOITON OPETTAJAA (virka) 1.8.2020 alkaen toistaiseksi.

Merikanto-opisto on kuuden kunnan alueella toimiva, n. 800 oppilaan alueellinen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän opetusta antava oppilaitos. Etsimme innostunutta ja innostavaa pedagogia.

Hakijalta edellytetään aktiivista ja kehittävää pedagogista otetta, monipuolista muusikkoutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työtehtävään. Eduksi lasketaan digitaalisten oppimisympäristöjen sujuva käyttö, perehtyneisyys sähköharmonikkaan sekä sovitustaito.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Tehtävän hoito tapahtuu useammassa toimipisteessä, joten oma auto on välttämätön. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään haetaan kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 31.5.2020 klo 16.00 mennessä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote. Virantäytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
https://www.virrat.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/merikanto-opisto/

Tutustu työnantajaan

rehtori Tiina Vuori, 044-715 1284 tai tiina.vuori@virrat.fi

Merikanto-opisto
Osoite: Virtaintie 24, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.