Salon kaupungin sivistyspalveluissa / Musiikkiopistossa on avoinna harmonikansoiton tuntiopettajan määräaikainen viransijaisuus ajalle 1.9.2021 - 4.6.2022

Salon musiikkiopisto on Salon kaupungin ylläpitämä musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksesta annetun lain musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta.

Opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaan hyvää musiikkisuhdetta antamalla valmiuksia musiikin monipuolista ja elinikäistä harrastamista, esittämistä ja ammattiopintoja varten. Tavoitteena on, että erilaiset oppijat saavat kehittää itseään avoimessa, rohkaisevassa ja myönteisessä oppimisympäristössä.

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu harmonikansoiton opetusta sekä mahdollisesti yhteismusiikin ohjausta (yhteensä 7-9 vvt). Tehtävässä edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta. Eduksi luetaan kokemus taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän soitonopetuksesta, oppilaslähtöisyys, kokemus pienten lasten soitinvalmennusopetuksesta ja ryhmäopetuksesta sekä monipuolinen muusikkous. Tämän lisäksi arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostavaa opetusotetta sekä kiinnostusta koko musiikkiopiston toimintakulttuurin kehittämiseen.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyspalveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on ovts:n mukainen. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Musiikkiopisto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Annika Viitanen Friberg, puh. 044 778 4642 (annika.viitanen@salo.fi).
Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikkö, rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Salon musiikkiopisto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Länsiranta 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat