Skip to main content
test
Harrasteohjaaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin vapaa-aikapalvelut hakee harrasteohjaajaa. Työtehtävä on määräaikainen 15.8.2022-31.5.2023.

Tehtävä liittyy Harrastamisen Suomen malliin, jonka osalta Kemissä hanke kantaa nimeä Harrastusten jäänmurtaja II. Harrasteohjaaja toteuttaa kaikilla Kemin 6 koululla (Hepolan, Karihaaran, Kivikon, Koivuharjun Sauvosaaren ja Syväkankaan kouluissa) ja tarvittaessa lähialueen muissa tiloissa matalankynnyksen avointa harrastustoimintaa koulupäivien yhteyteydessä. Harrastustoiminnan ohjaajalla on valmius ohjata yksilöllisemmin myös erityistä tukea ja rohkaisua tarvitsevia lapsia ja nuoria. Ohjauksen pääpainoina monipuolisten liikuntakerhojen ohjaus sekä harrastekerhojen ohjausta. Lisäksi harrastusohjaaja toimii kaikilla kouluilla aktiivisine välituntiohjaajana. Tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria aktiiviseen toimintaa, kehittää erilaisia malleja toimia oppituntien ulkopuolella.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulu-, opistoasteen tai muu ammatillinen tutkinto.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja kehittävää työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja harrastusryhmien ohjaamisesta sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työpäivät pyritään toteuttamaan yhdellä koululla
päivässä, lukuunottamatta yhtenä päivänä tapahtuvaa koulun vaihtoa viikossa.

Eduksi luetaan monipuolinen liikuntaharrastusten osaaminen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäviin haastattelupäivä on 29.6.2022, haastatteluun kutsutaan erikseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskeva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 450954. Hakemusten on oltava perillä 27.6.2022 klo 23:59 mennessä. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janne Jylkkä, puhelin 040 092 9048, sähköposti janne.jylkka@kemi.fi

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vapaa-aikapalvelut, Liikuntapalvelut

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vapaa-aikapalvelut

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat