Harrasteohjaaja tai nuorisotilatyöntekijä - Keuruun kaupunki

Harrasteohjaaja tai nuorisotilatyöntekijä - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin nuorisopalvelut hakee harrasteohjaajia ja nuorisotilatyöntekijöitä syyskaudeksi 2019. Paikkoja on auki 1-6 kpl. Kauden aikana toimintaamme kuuluu myös leiri- ja retkitoiminta, jossa mahdollisia työtehtäviä tarjolla. Työsopimuksen tuntimäärä vaihtelee 1-5h, työ on kuitenkin kausiluonteista joten työaika voi vaihdella (esim. retkitoiminta). Edellytämme hakijalta ikää 17-vuodesta ylöspäin (täyttää 17-vuotta viimeistään vuoden 2019 aikana). Työsuhde alkaa sovitusti elo-syyskuussa ja päättyy joulukuussa. Sopimuksen jatko mahdollista kevätkaudeksi 2020.

Keuruulla on kaksi nuorisotilaa, nuorisokeskus Kipinä ja Haapamäen nuoppari, johon haetaan eri vuoroihin nuorisotilatyöntekijöitä. Haapamäen nuorisotila on auki joka viikon maanantaina, nuorisokeskus Kipinä tiistaista perjantaihin. Nuorisopalveluiden kohderyhmä on 4.luokkalaisista 17-vuotiaisiin. Nuorisotilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu vastuullisena aikuisena toimiminen, erilaisiin ohjaustoimintoihin osallistuminen ja erilaiset muut nuorisotilojen käytännön työtehtävät. Työ painottuu iltapäivä ja ilta-aikaan.

Harrasteryhminä nuorisopalveluilla toimii mm. matalankynnyksen lasten ja nuorten höntsäliikuntaryhmät, musiikki- ja bänditoiminta, tyttö- ja poikaryhmät ja alakoululaisten oma spiraalikerho. Myös muut mahdolliset harrasteryhmät ja teemapäivät mahdollista toteuttaa, mikäli sinulle löytyy erityisosaamista esim. digipelaamisen, median, kädentaitojen, liikunnan tai muun parista.

Nuorisotyö perustuu nuorisolaissa määriteltyihin arvoihin mm. yhdenvertaisuuteen, suvaitsevaisuuteen, kestävään kehitykseen ja terveellisten elämäntapojen edistämiseen. Odotamme hakijoilta vastuullista ja positiivista asennetta toimiessa lasten ja nuorten kanssa, huumorintajua, kykyä sitoutua toimintaan sekä hyviä tiimityötaitoja. Hakijalla tulee olla hyvä arvopohja lasten ja nuorten parissa toimimiseen.

Hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen avain on 229834. Hakemukseen voit kertoa itsestäsi, elämäntilanteestasi, arvoistasi, harrastuksista ja mahdollisesta aikaisemmasta työkokemuksestasi lasten ja nuorten parista. Ilmianna myös osaamisesi ja erityistaitosi, mitä voisi mahdollisesti hyödyntää työssä lasten ja nuorten parissa. Kerrothan hakemuksessa mikä motivoi sinua hakemaan ja milloin olisit mahdollisesti käytettävissä. Työtä voi olla vaihdellen tarjolla seuraavina ajankohtina: maanantai klo 14.00-18.00, tiistai klo 14-17 ja klo 17-19, keskiviikko klo 14-17 ja klo 17-21, torstai klo 14-17 ja klo 17-19, perjantai klo 15-18 ja klo 18-23. Haastatteluihin valituille ilmoitetaan toukokuun loppuun mennessä, ja haastattelut pidetään kesäkuussa. Mahdolliset todistukset mukaan haastatteluun.

Tehtäviin valittujen tulee toimittaa rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§).

Haku päättyy: 26.5.2019 klo 15:00

Lisätietoja

https://keuruunvapaa-aika.fi/nuoriso/

Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti 0405126348 tai niina.savilahti(at)keuruu.fi tai
Nuoriso-ohjaaja Annika Korpinen p.040 7173 451 tai annika.korpinen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki. Kaupunkistrategian 2018 -2022 visiona on Lapsiperheiden paratiisi: "Keuruu on vuonna 2022 lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta."

Tutustu työnantajaan