Harrastuskoordinaattori - Alavuden kaupunki

Alavuden kaupunki hakee harrastuskoordinaattoria ajalle 1.9.2021 - 30.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään ehdollisena, koska kysymyksessä on haettavana oleva hankemääräraha. Hankkeen rahoitus varmistuu toukokuun lopussa.

Tehtävänä on toimia Alavuden kaupungin sivistystoimessa Harrastuksen Suomen mallin mukaisena harrastuskoordinaattorina. Tehtäviin kuuluvat hankkeen koordinointi (20%) ja kerhojen ohjaus (80%). Tavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen sekä tarjoamalla jokaiselle mieluisa ja maksuton harrastus pääsääntöisesti heti koulupäivän jälkeen. Harrastuskerhoja tarjotaan peruskoululaisille (1-9 lk) omassa koulussa tai sen lähiympäristössä.

Sopivana koulutuksena tehtävään on esim. liikuntaneuvojan, nuoriso-ohjaajan tai muu soveltuva vähintään 2. asteen koulutus. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat eduksi hakijalle. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Työaika on pääsääntöisesti iltapäivisin ja iltaisin.

Palkkaus määräytyy KVTESin nuoriso- ja vapaa-aikapalvelujen ammattitehtävien mukaisesti ja työaika on yleistyöaika 38 h 15 min. Haettava henkilö toimii nuorisopalvelujen yhteydessä.

Koeaika tehtävässä on 4 kk. Hakijan on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään maanantaina 17.5.2021.

Lisätietoja

http://www.alavus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Antti Takala p. 044 550 2677 ja nuorisosihteeri Mervi Rintamäki p. 040 5300046

Lisätietoja

Alavuden kaupunki, Sivistyspalvelut

Alavuden kaupungin henkilöstö koostuu n. 600 eri alojen ammattilaisesta. Koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on luoda kaikille kaupungin asukkaille sujuvan arjen edellytykset.

Työnantajana Alavuden kaupunki tukee henkilöstöään työelämän haasteissa sekä kannustaa heitä kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan työelämän eri tilanteissa.

Tule joukkoomme kokemaan onnistumisen elämyksiä Alavuden kaupungin palveluksessa.


Osoite: Torikatu 4, 63300 Alavus

Sinulle suositellut työpaikat