test
Harrastuskoordinaattori - Kirkkonummen kunta

HARRASTUSKOORDINAATTORIN TOIMEN SIJAISUUS

Sinustako lasten ja nuorten harrastustoiminnan toteuttaja, koordinoija ja kehittäjä Kirkkonummelle? Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee osaavaan joukkoonsa harrastuskoordinaattoria perhevapaan sijaisuuteen ajalle 1.2.-1.9.2022.

Pääset työssäsi ohjaamaan harrastusryhmiä osaamisesi mukaisesti, toteutat kiertävää harrastustoimintaa harrastuspakulla sekä harrastusten esittelyjä kouluilla HarrastusSankarit -toiminnassa. Työhösi kuuluu myös viestintää, valtionavustuksen hakemista ja raportointia sekä harrastusryhmien yhteistyösopimusten koordinointia. Teet työtä itsenäisesti, mutta myös yhdessä nuoriso- ja liikuntapalveluiden henkilöstön, koulujen, seurojen ja muiden kunnan toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on, että jokaisella kirkkonummelaisella lapsella ja nuorella olisi vähintään yksi mieluinen harrastus. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.kirkkonummi.fi/lasten-ja-nuorten-harrastustoiminta.

Työ vaatii itsenäistä työskentelyotetta, innostusta uusien asioiden toteuttamiseen ja kehittämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta sekä viestinnän osaamista. Työkokemus yllä mainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta luetaan eduksi.

Työt sijoittuvat koko kunnan alueelle, joten sinulla tulee olla oma auto käytettävissä työtehtävien hoitamista varten. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää iltatyötä. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 352,34 euroa kuukaudessa. Tehtävään sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin torstaihin 27.1.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluja käydään jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Päivi Sorvari p.040-1269625 tai etunimi.sukunimi(a)kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat