Harrastuskoordinaattori - Kirkkonummen kunta

HARRASTUSKOORDINAATTORIN TOIMEN SIJAISUUS

Sinustako lasten ja nuorten harrastustoiminnan toteuttaja, koordinoija ja kehittäjä Kirkkonummelle? Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee osaavaan joukkoonsa harrastuskoordinaattoria perhevapaan sijaisuuteen ajalle 20.10.2021-1.9.2022.

Tehtävänkuvaasi kuuluu harrastusryhmien ja -tapahtumien sekä kiertävän harrastustoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen, loma-aikojen toiminta, yhteistyö koulujen, seurojen ja muiden kunnan eri toimijoiden kanssa, valtionavustusten hakeminen ja raportointi sekä viestintä. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.kirkkonummi.fi/lasten-ja-nuorten-harrastustoiminta.

Työ vaatii itsenäistä työskentelyotetta, innostusta uusien asioiden toteuttamiseen ja kehittämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta sekä viestinnän osaamista. Työkokemus yllä mainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta luetaan eduksi.

Työt sijoittuvat koko kunnan alueelle, joten sinulla tulee olla oma auto käytettävissä työtehtävien hoitamista varten. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää iltatyötä. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 352,34 euroa kuukaudessa.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Työ alkaa 20.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin torstaihin 30.9.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 379840).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Päivi Sorvari puh. 040-1269625 tai etunimi.sukunimi(a)kirkkonummi.fi

Lisätietoja

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat