Henkilökohtainen avustaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Uudelleen haettavana 9.3.2020 kello 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella vammaispalvelussa, Savonlinnan alueella

Kaksi (2) HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN toistaiseksi voimassa olevaa työsopimussuhdetta

Haemme kasvavaan tiimiimme Sosterin henkilökohtaisen avun oman toiminnan kokeneeseen joukkoon uusia henkilökohtaisia avustajia. Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vammaispalvelun henkilökohtaisen avun asiakkaiden avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella, kuten esimerkiksi päivittäisissä toimissa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Toivomme hakijoilta hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta. Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputyötä. Edellytämme hakijoilta henkilökohtaisen avustajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Mikäli aiempaa tutkintoa ei ole niin valitun on sitouduttava tutkinnon suorittamiseen kahden vuoden kuluessa työn vastaanottamisesta. Toimet täytetään portaittain kevään 2020 aikana.

Palkkaus on KVTES:n hinnoittelun 04PER010 ja voimassa olevan TVA:n mukainen. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetesti ja rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002 ). Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemuksia liitteineen ei palauteta. Huomioimme myös aikaisemmassa haussa tulleet hakemukset valinnoissa. Kuntarekryn työavain 272283.

Savonlinna 21.2.2020

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky www.sosteri.fi, www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalvelupäällikkö Pekka Heiskanen, p. 044 417 4101 tai Hanne Hynninen p.044 417 4165. Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky
Osoite: PL 111, 57101 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.