Henkilökohtainen avustaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 22.3.2020 klo 21.00 mennessä.

Haemme luotettavia, reippaita ja oma-aloitteisia henkilökohtaisia avustajia eripituisiin sijaisuuksiin kesälle 2020. Myös joustavuus ja hyvät sosiaaliset taidot katsotaan eduksi. Sijaisuuksia on tarjolla 2.5.2020-30.9.2020 välisenä aikana Savonlinnassa, Savonrannalla, Kerimäellä ja Punkaharjulla. Aikaisempi kokemus henkilökohtaisen avustajan työstä ei ole välttämätöntä, tehtävään perehdytetään.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vaikeavammaisen henkilön avustaminen päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Työ voi olla osa-, tai kokoaikatyötä viikon kaikkina päivinä avustettavan tarpeen mukaan.

Avustaja on työsuhteessa avustettavaan, sijaispalkanmaksajana on Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky. Työsuhteissa noudatetaan yleisiä työlainsäädännön määräyksiä. Avustajien perustuntipalkat ovat 10,85 € tai 12,11 € ja ne määräytyvät työn vaativuuden mukaan.

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/avustajakeskus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Hanne Hynninen, palveluohjaaja, p.044 417 4165, hanne.hynninen@sosteri.fi

Henkilökohtaiset avustajat
Osoite: Savonlinna, 57100 Savonlinna

Sosterin Avustajakeskus toimii henkilökohtaisen avustajan yksityisissä työsuhteissa työnantajavelvoitteiden hoitajana ja sijaispalkanmaksajana.