Henkilökohtainen avustaja - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin avustajakeskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 56-vuotiaalle naiselle Kuopion Puijonlaaksoon. Avustettava tarvitsee tukea kommunikoinnissa. Liikkumisen apuvälineenä rollaattori.

Työ on päivittäistä avustamista enintään 15 t/kk. Päivittäinen avustaminen pukeutumisessa, asiointikäynneissä ja pienissä kotiaskareissa. Työ sisältää myös vapaa-ajan avustamista, enintään 15 t/kk. Vapaa-ajan avustamista mm. ulkoilemisessa. Avustaminen toteutetaan arkisin iltapäivisin ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Työ alkaa heti sopivan avustajan löydyttyä. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Palkka 11,07 €/t + mahdolliset lisät

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.
Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: avustajakeskus.palveluohjaus@kuopio.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-12.

Kuopion kaupunki, 600005 Perusturva- ja terveyslautakunta, 610004 Perusturvan palvelualue, 610003 Vanhus- ja vammaispalvelut, 611002 Vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto, 6102 Avustajakeskus
Osoite: 70100 Kuopio

Kuopion kaupungin avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.