Henkilökohtainen avustaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 31.3.2021 klo 14.00 mennessä.

Sosterin Avustajakeskuksella on haettavana ajalle 2.5.2021-30.9.2021 työnantajamallin mukaisen henkilökohtaisen avustajan eri pituisia kesäsijaisuuksia.

Haemme luotettavia, reippaita ja oma-aloitteisia henkilökohtaisia avustajia. Myös joustavuus ja hyvät sosiaaliset taidot katsotaan eduksi. Sijaisuuksia on tarjolla Savonlinnassa, Enonkoskella, Savonrannalla, Kerimäellä ja Punkaharjulla. Aikaisempi kokemus henkilökohtaisen avustajan työstä ei ole välttämätöntä, tehtävään perehdytetään.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vaikeavammaisen henkilön avustaminen päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Työ voi olla osa-, tai kokoaikatyötä viikon kaikkina päivinä avustettavan tarpeen mukaan.

Avustaja on työsuhteessa avustettavaan, sijaispalkanmaksajana on Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky. Työsuhteissa noudatetaan yleisiä työlainsäädännön määräyksiä. Avustajien perustuntipalkat määräytyvät työn vaativuuden mukaan.

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/avustajakeskus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: AVUSTAJAKESKUS 044 417 3775 tai avustajakeskus@sosteri.fi
Puhelinajat arkisin
ma, ke & pe klo 8.30-11.30
ti & to klo 12-15

Henkilökohtaiset avustajat
Osoite: Savonlinna, 57100 Savonlinna

Sosterin Avustajakeskus toimii henkilökohtaisen avustajan yksityisissä työsuhteissa työnantajavelvoitteiden hoitajana ja sijaispalkanmaksajana.