Henkilökohtainen avustaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 31.3.2021 kello 14.00 mennessä

Sosterissa on haettavana ajalle 31.5.2021-30.9.2021 henkilökohtaisen avustajan eri pituisia kesäsijaisuuksia omassa toiminnassa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä, että kehittää itseäsi ja työtäsi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia uutta. Sinua odottaa iloinen ja osaava avustamistyön ammattilaisten joukko.

Henkilökohtaisen avun oman toiminnan työntekijänä pääset tekemään mielenkiintoista itsenäistä työtä tiimin tuella. Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vammaispalvelun henkilökohtaisen avun asiakkaiden avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella, kuten esimerkiksi päivittäisissä toimissa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Toivomme hakijoilta henkilökohtaisen avustajan tutkintoa tai sosiaali- ja terveysalan tutkintoa tai opintoja. Edellytämme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset, opintorekisteriote tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sitä mukaa kun hakemuksia tulee jo hakuajan kuluessa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 335698.


Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/avustajakeskus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Hanne Hynninen, palveluesimies, p.044 417 4140, hanne.hynninen@sosteri.fi

Henkilökohtaiset avustajat
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 43 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.