Henkilökohtainen avustaja - Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä

Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin siajisuuksiim.Työterjous tehdään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lhyellä varoajalla.

Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa.

Työ on kokoaikaista, tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai / ja viikonloppuisin. Tyyönantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Avustajaksi sopii sosiaalinen, pidättyvä, rohkea, ymmärtävä ja mukautuva henkilö.

Avustajan työhön ei ole koulutus- ja pätevyysvaatimuksia.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi - osoitteessa. Huomioithan hakemusta täyttäessäsi, että et kirjoita siihen mahdollisten aikaisempien avustettaviesi terveystietoja ja työnantajasi nimeä. Riittää, että merkitset työkokemustietoihisi toimineesi henkilökohtaisena avustajana yksityisellä työnantajalla.

Kuntarekryn etusivulla löytyy avoimet työapikat -palkki. Kirjoita siihen tämän julkaisun työavain, 342958, niin löydät ilmoituksen.

Huomioitahan, että että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus
Keskustie 41 D, 63100 Kuortane
hea-keskus@kuussote.fi

Lisätietoja

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä, Kuortane

Etelä-Pohjanamaan Hea-keskus on henkilökohtaisen avun keskus, joka auttaa työnantajia rekrytoinneissa.


Osoite: -, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri

Sinulle suositellut työpaikat