Henkilökohtainen avustaja - Seinäjoen kaupunki

Haemme Seinäjoen alueelle kesätyöntekijöitä henkilökohtaisen avustajan tehtäviin. Työ sopii kaiken ikäisille työntekijöille, opiskelijoille tai vaikka muun työn ohella työskenteleville. Aiempaa kokemusta henkilökohtaisena avustajana ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Työ sopii sinulle, jos haluat tehdä merkityksellistä työtä ja sisälläsi esiintyy aito auttamisen ilo. Odotammekin sinulta oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja avointa mieltä. Jos kuvailimme juuri sinun luonteenpiirteitäsi, niin ei muuta kuin hakemuksen pariin!

Mitä henkilökohtainen avustaja käytännössä tekee? Henkilökohtaisena avustajana autat henkilöitä arjen tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa

Tarjolla on vaihtelevasti sekä muutaman viikon sekä kuukauden työjaksoja kevät-/kesäajalle. Työvuorot voivat sijoittua arkipäiville tai viikonlopuille sekä voivat olla aamu-, ilta, tai päivävuoroja. Mainitsethan hakemuksessasi minkälaisia työvuoroja sinä olet valmis tekemään.

Työsuhteessa noudatetaan joko työsopimuslakia tai HETA-liiton työehtosopimusta riippuen siitä, kuuluuko työnantaja (avustettava) HETA-liittoon. Työtehtävässä vaaditaan suomenkielen taitoa. Huomaathan, että valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Meri Viita 044 4181 889 (tiedustelut arkisin klo 9-15 välillä)

Lisätietoja

Työnantajana toimii yksityinen henkilö

Henkilökohtainen apu työnantajamallilla (sijaismaksajana Seinäjoen kaupunki)


Osoite: Seinäjoki, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat