Henkilökohtainen avustaja - Seinäjoen kaupunki

Haetaan kiireellisesti vakituiseen suhteeseen henkilökohtaista avustajaa alkaen 28.7. Työaika on keskimäärin 40 tuntia kuukaudessa. Työpäivät ovat aamu- (klo 10-16) tai iltavuoroa (klo 16-21), ajoittain myös viikonloppuvuoroja.

Kaikki tiedustelut sekä vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen outi.takala@outlook.com. Älä siis täytä työpaikkailmoituksen kautta aukeavaa hakulomaketta vaan lähetä hakemus suoraan edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Työnantaja on liikuntarajoitteinen nainen. Avustajaksi haetaan henkilöä, joka on fyysisesti ja henkisesti työkykyinen. Työtehtävät ovat monipuolisesti kodin askareissa avustamista, virkistystoiminnassa mukana olemista sekä harrastustoiminnassa avustamista tarvittaessa. Hoitotyötä ei ole, mutta joskus esim. ihonhoidossa ja hiustenpesussa avustetaan. Työnantaja perehdyttää työhön.

Työnantajalla on käytössään pyörätuoli, sisätiloissa (kotioloissa) pärjää ilman sitä. Taloudessa on kaksi sisäkissaa.

Työ alkavat heti kun sopiva avustaja löytyy, joten valintoja voidaan tehdä hakuajan sisällä. Huomaathan, että työnantajalla on kahden viikon kuntoutusjakso syyskuussa, joten tämän ajan työntekijä on lomautettuna.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työnantaja: outi.takala@outlook.com

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki

Henkilökohtainen apu työnantajamallilla (sijaismaksajana Seinäjoen kaupunki)


Osoite: Seinäjoki, Hyllykallio, 60510 Hyllykallio

Sinulle suositellut työpaikat