henkilökohtainen avustaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki hakee erityisvarhaiskasvatukseen henkilökohtaista avustajaa ajalle 1.11.2021-31.7.2023. Työ alkaa välittömästi sopivan työntekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on alle kouluikäisen nepsy-lapsen ohjaamiseen ja avustamiseen soveltuva koulutus - lähihoitaja, lastenohjaaja, henkilökohtainen avustaja tms. Lisäksi toivotaan kokemusta lasten kanssa toimimisesta sekä halukkuutta kehittää työtään yhdessä päiväkodin kasvatushenkilöstön kanssa.

Työsuhteen koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset lähetetään 24.10.2021 mennessä os. www.kuntarekry.fi. Haastatteluun kutsuttujen on tuotava kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset mukaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen vastaava Ulla Nybacka, p. 0400 429 543, sähköposti ulla.nybacka@keuruu.fi sekä varhaiskasvatuksen vastaava Paula Vulli, p. 0400 785 572, sähköposti paula.vulli@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Keuruu on vireä, n. 10.000 asukkaan seutukaupunki, jossa on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät kaupunkimme ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina merkittävästi muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, jossa on tilaa unelmille! Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat