test

Kuopion kaupungin avustajakeskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 43-vuotiaalle miehelle Kuopion keskustaan, hänen avustajatiimiinsä tueksi. Apuvälineenä käytössä rollaattori, pyörätuoli ja sähkömopo. Työ on päivittäistä avustamista enintään 26 t/kk esim. pienissä kodinhoidollisissa tehtävissä, kuten pientä siivousta ja ruoanlaittoa sekä asiointia. Lisäksi työ on vapaa-ajan avustamista enintään 30 t/kk. Vapaa-ajan avustamiseen kuuluu mm. erilaisissa tapahtumissa ja Kalpan peleissä käynnit. Avustettavalla kaksi pientä koiraa. Työ alkaa sovitusti. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Palkka 11,23 €/t + mahdolliset lisät

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: avustajakeskus.palveluohjaus@kuopio.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-12.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, 600005 Perusturva- ja terveyslautakunta, 610004 Perusturvan palvelualue, 610003 Vanhus- ja vammaispalvelut, 611002 Vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto, 6102 Avustajakeskus

Kuopion kaupungin avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat