Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja - Seinäjoen kaupunki

Etsitään henkilökohtaista avustajaa vakituiseen työsuhteeseen Päivölään MS-tautia sairastavalle naiselle. Työaika on 35-40 h viikossa.Työvuorot ovat joko aamuvuoroja klo 7-15 tai iltavuoroja klo 15-22:30.

Työtehtävinä ovat arjen toimissa avustamiset niin kodin sisä- kuin myös ulkopuolella. Tehtävinä ovat esim. ruokailussa, peseytymisessä sekä pukeutumisessa avustaminen. Kokki sinun ei tarvitse olla, mutta sinun on kuitenkin hyvä osata arkiset ruoanlaittotaidot. Lisäksi tulet käyttämään henkilönostinta, jonka käyttöön sinut perehdytetään huolellisesti. Työtehtäviin sisältyy myös katetrointi, johon saat hyvän huolellisen perehdytyksen. Katetroinnista et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta oppimisenhalua sitäkin enemmän.

Työnantaja odottaa sinulta luotettavuutta, ahkeraa työotetta sekä halua auttaa toista. Näin ollen, jos tunnistat itsesi edellä mainitusta ja olet kiinnostunut, niin laitathan hakemuksen tulemaan. Alamme käsittelemään hakemuksia hakuajan aikana, jolloin valintoja voidaan tehdä hakuajan ollessa vielä auki.


Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, jolloin työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Lea Tikkamäki 044 4181 889 (tiedustelut arkisin klo 9-15 välillä)

Lisätietoja

Työnantajana toimii yksityinen henkilö

Henkilökohtainen apu työnantajamallilla (sijaismaksajana Seinäjoen kaupunki)


Osoite: Seinäjoki, 60120 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat