Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme Sosterin henkilökohtaisen avun oman toiminnan kokeneeseen ja kasvavaan joukkoon kahta (2) henkilökohtaista avustajaa.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vammaispalvelun henkilökohtaisen avun oman toiminnan asiakkaiden avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella, kuten esimerkiksi päivittäisissä toimissa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Henkilökohtaisen avun oman toiminnan työntekijänä pääset tekemään mielenkiintoista itsenäistä työtä tiimin tuella. Yksikön työntekijät työskentelevät 3-4 hengen tiimeissä, jossa jokaisella tiimillä on omat asiakkaat. Toimimme osallistavalla ja kuntouttavalla työotteella. Toivomme hakijoilta hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Työvuorojen pääpaino on arkipäivissä, mutta työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Edellytämme hakijoilta henkilökohtaisen avustajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Mikäli aiempaa tutkintoa ei ole niin valitun on sitouduttava tutkinnon suorittamiseen kahden vuoden kuluessa työn vastaanottamisesta. Tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa. Tehtävä täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen hinnoittelun 02PER010 ja voimassa olevan TVA:n mukainen. Valitun on toimitettava ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Haastattelut pidetään 18.8.2022 ja 19.8.2022. Haastateltaviin ollaan yhteydessä puhelimitse. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 456278.

Tervetuloa sosterilaisten joukkoon!

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
palveluohjaaja Päivi T Laukkanen, puh. 044 417 4120 ja
sähköposti: paivi.t.laukkanen@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri, Sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut

Sosteri tarjoaa tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 4, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat