Skip to main content
test

Kuopion kaupungin avustajakeskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 46 -vuotiaalle naiselle Kuopion Kelloniemeen. Työ on päivittäistä avustamista enintään 50 h/kk esimerkiksi avustamista kotiaskareissa, kuten pyykkihuollossa ja ruoanvalmistuksessa sekä asioinneissa avustamista. Lisäksi työ sisältää vapaa-ajan avustamista enintään 30 h/kk, esimerkiksi elokuvissa ja konserteissa käymistä.

Työvuorot yleensä tiistaisin ja torstaisin noin klo 8-12 aikaan sekä sunnuntaisin päivällä / sovitusti muuhunkin aikaan.
Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.
Palkka 11,46 €/h + mahdolliset lisät

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.
Työsuhteessa edellytetään tartuntatautilain 48a§:n rokotesuojaa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: avustajakeskus.palveluohjaus@kuopio.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-12.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, 600005 Perusturva- ja terveyslautakunta, 610004 Perusturvan palvelualue, 610003 Vanhus- ja vammaispalvelut, 611002 Vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto, 6102 Avustajakeskus

Kuopion kaupungin avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Osoite: 70460 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat