Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja: avustajakeskus, Ilomantsi; määräaikainen (id6495) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 18.8.2022 mennessä HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

määräaikaiseen sijaisuuteen Ilomantsiin ajalle 1.9. - 31.12.2022, työaika 80%. Haku päätetään sopivan sijaisen löydyttyä.

Tehtävässä oman auton käyttö on välttämätön. Avustaminen tapahtuu vaikeavammaisten asiakkaiden kotona tai kodin ympäristössä. Haku päätetään sopivan sijaisen löydyttyä.

Meillä on myös tilapäismajoitusta tarjolla, lisätietoa täältä

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvuus avustajan tehtäviin. Työn itsenäisen luonteen ja liikkuvuuden vuoksi arvostamme joustavuutta, kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin, ongelmanratkaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin päiväluonteista työtä, mutta valmius ilta- ja viikonlopputyöhön tulee olla asiakastarpeen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2096,14 e / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Kysy lisätietoja palveluesimies Sari Tikalta p. 013 330 5909, sari.tikka@siunsote.fi, avustajakeskus@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 4.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6495
  • 4.8.2022 - 18.8.2022 23:59
  • KuntaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat